zondag 2 december 2012

FOTO'S VAN DE LAATSTE FILMAVOND

De laatste filmavond van dit jaar, althans dat dachten we, maar daarover meer verderop in dit artikel. Eerst de foto's.



Het was deze keer behoorlijk druk met bekende, maar ook met nieuwe gezichten.




De eerst gedraaide film, 'Why Girls Love Sailors', was bij de veel toeschouwers onbekend en werd daarom aandachtig bekeken.




Ook voor de tweede film was er veel aandacht en concentratie.




In de grote pauze werd er gequizd en werden er wedstrijden gehouden, waarbij een heleboel prijzen gewonnen konden worden, die door Roger Robinson van de engelse 'Saps at Sea' tent beschikbaar waren gesteld. Hier een actieopname van de Earsy Nosey Knees wedstrijd die gewonnen werd door Graham. Zoals te zien is werd er ook door de tegenstanders heftig gestreden.




Graham vertelde dat hij kortgeleden vader is geworden van een zoon, Ruben. Zo te zien is het al een echte 'Son of the Desert', alleen moet zijn hoofd nog wat groeien of die fez moet krimpen...


Zoals boven aan dit artikel al een beetje werd aangekondigd is er nog goed nieuws: dit jaar hebben we nog een filmavond. In de agenda van Joyce bleek 10 december nog vrij te zijn, zodat we die datum gelijk hebben vastgezet. Over het programma en een aantal reeds bekende data voor volgend jaar volgt meer in een volgend bericht.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten