zondag 7 oktober 2012

WEER EEN POSTER

En dat betekent dat de volgende filmavond er al weer aan zit te komen. De datum is maandag 15 oktober aanstaande en de plaats is hetzelfde gezellige plekje als vorige keren, de Don Camillo Bar in Bergen op Zoom.




Om een speciale reden die later duidelijk zal worden is er deze keer weer gekozen voor een thema. De films hebben deze keer allemaal iets te maken met Schotland en het zijn de volgende:

* Putting Pants on Philip
* Me and My Pal
* Bonnie Schotland

We beginnen zoals meestal weer met een stomme film en wel met 'Putting Pants on Philip', waarin Ollie heel wat heeft te stellen met zijn vrouwengekke schotse neefje. Dan gaan we door met een gesproken film 'Me and My Pal', waarin we zien waarom een legpuzzel geen goed huwelijkscadeau is. De link met Schotland in deze film is voor u misschien niet duidelijk, daarom een korte uitleg: de acteur Charles McMurphy, die een van de politieagenten speelt, zou best wel eens schotse voorouders gehad kunnen hebben. De hoofdfilm tenslotte zal 'Bonnie Schotland' zijn, waarin ons heldenduo uit de gevangenis ontsnapt om naar Schotland te reizen voor de voorlezing van het testament van Angnus Ian McLaurel, de grootvader van Stan. Wat er daarna allemaal nog gaat gebeuren verklappen we hier niet, kom zelf maar kijken...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten